Postkast MBC in diverse kleuren verkrijgbaar|profeqprofessional.nl

180x40x50cm MBC 10 POSTKAST

180x40x50cm MBC 10 POSTKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Met 10 afsluitbare postvakken: extra veilig
  • Inclusief 1 master-deur met cilindersluiting
  • Voorzien van brievensleuf
  • Ook leverbaar in duo-color (deuren en romp in andere kleuren)
  • Afmetingen (h,b,d): 180 x 40 x 50 cm
  • Afm. deuropening (h,b,d): 13,5 x 27 x 46,5 cm
  • Afm. binnenmaat (h,b,d): 13,5 x 34 x 46,5 cm
Nog %1 beschikbaar
SKU
MBC.10
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MBC 10 POSTKAST

Een postkast met 10 afsluitbare postvakken: erg handig! Als extra beveiliging heeft deze MBC 10 POSTKAST ook nog 1x master-deur met extra cilindersluiting. U kunt deze handige postkast ook in duo-color bestellen, voor meer kleur bij u op kantoor. 

MBC 10 POSTKAST online uitzoeken

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO PRO LUX.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u vragen over deze MBC 100 POSTKAST of heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU MBC.10
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF