Post-sorteerkast MBSC |profeqprofessional.nl

175x150x80cm MBSC POSTKAST

175x150x80cm MBSC POSTKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Eenvoudig om post te sorteren
  • Uitgevoerd met cilindersluiting
  • Met 40 postvakken geschikt voor A4-formaat
  • Afmetingen (h,b,d): 175 x 150 x 80 cm
  • In de kleur grijs leverbaar
  • Robuust, slijtvast, overzichtelijk 
SKU
MBSC.GR

MBSC POSTKAST

Deze MBSC POSTKAST is bijzonder praktisch en kan u enorm helpen om uw kantoor beter te organiseren. De bovenkant van de kast is voorzien van 40 postvakken. De kast aan de onderkant heeft afsluitbare deuren, inclusief 2 sleutels. De kast is robuust, slijtvast en afwasbaar. 

MBSC POSTKAST via de webshop selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u vragen over deze MBSC POSTKAST of heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU MBSC.GR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF