MDC ladekast 10 laden |profeqprofessional.nl

65x30x40cm MDC A4 10 LADEKAST

65x30x40cm MDC A4 10 LADEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Multi-ladekast voor tekeningen en documenten (Formaat: A4)
  • Voorzien van 10 laden: erg praktisch!
  • Standaard uitgevoerd met chromen handgrepen
  • Afmetingen (h,b,d): 65 x 30 x 40 cm
  • Leverbaar in diverse kleuren
Nog %1 beschikbaar
SKU
MDC.A4.10
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MDC A4 10 LADEKAST

Deze MDC A4 10 LADEKAST heeft veel opbergmogelijkheden, omdat deze kast maar liefst uit 10 laden bestaat (A4-formaat). De chromen handgrepen geven deze kast een extra moderne look. Deze ladekast is in diverse kleuren verkrijgbaar. 

MDC A4 10 LADEKAST snel via de webshop uitzoeken

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® RISE.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU MDC.A4.10
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF