tekeningenladekast voor A0 documenten |profeqprofessional.nl

62x140x95cm MPC A0 LADEKAST TEKENINGEN

62x140x95cm MPC A0 LADEKAST TEKENINGEN

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Ladekast voor tekeningen (Formaat: A0)
  • Voorzien van 6 laden voor meer opslag
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. twee sleutels
  • Voorzien van telescoopgeleiding: eenvoudig te verschuiven
  • Met regelvoeten en melamine topblad
  • Afmetingen (h,b,d): 62 x 140 x 95 cm
  • Leverbaar in de kleuren grijs en wit
  • Opties: ladeverdelers in de kleur grijs
Nog %1 beschikbaar
SKU
MPC.A0.6
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MPC A0 LADEKAST

Deze MPC A0 LADEKAST is geschikt voor het opbergen van tekeningen, die een A0-formaat hebben. Zes laden zorgen ervoor, dat u veel tekeningen kunt opbergen. De cilindersluiting zorgt ervoor, dat uw tekeningen altijd veilig achter slot en grendel liggen. Door de telescoopgeleiding kunt u de laden eenvoudig naar voren trekken. Het topblad van melamine is slijtvast, afwasbaar en robuust. Deze ladekast is in diverse kleuren verkrijgbaar. 

MPC A0 LADEKAST kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU MPC.A0.6
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF