MTB kantinetafels in diverse kleuren en afmetingen|profeqprofessional.nl

MTB KANTINETAFEL

MTB KANTINETAFEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Zeer solide, afwasbaar, slijtvast
  • Blad in verschillende afmetingen beschikbaar
  • In diverse kleuren beschikbaar
  • Standaard tafel uitgevoerd met regelvoetjes
  • Blad als rechthoek, trapezium of hoek-model leverbaar

 

Nog %1 beschikbaar
SKU
MTB
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MTB KANTINETAFEL

Onze MTB KANTINETAFEL is in diverse kleuren beschikbaar. Dat zijn kleuren, die in elk interieur passen. Met betrekking to afmetingen is deze MTB KANTINETAFEL bijzonder flexibel, omdat deze kantinetafel niet alleen als rechthoek, maar ook als trapezium of hoek-model geleverd kan worden. Daardoor kunt u een model selecteren, dat bij u op kantoor precies op de plaats van bestemming past: praktisch, handig en professioneel! De materialen zijn zeer robuust, hoogwaardig en zullen daarom nog jaren meegaan.

MTB KANTINETAFEL via onze webshop bestellen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit bureausdirectiestoelen en opberg-mogelijkheden bestaat. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. De MTB KANTINETAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel zult vinden waar u naar op zoek bent. U kunt erop vertrouwen dat onze producten een hoogwaardige kwaliteit hebben, zodat onze kantoormeubelen nog lang zullen meegaan.

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

 

Meer informatie
SKU MTB
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF