Bureau set ODK|profeqprofessional.nl

ODK BUREAU

ODK BUREAU

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Bureau op vaste hoogte
  • Solide, slijtvast en praktisch
  • Uitgevoerd met cilindersluiting
  • Lade voorzien van telescoopgeleiding
  • Poten met regelvoetjes; met diverse laden/hangmappen
Nog %1 beschikbaar
SKU
ODK
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ODK BUREAU

Het ODK BUREAU heeft een vaste hoogte en het is in veel verschillende afmetingen beschikbaar. DE ODK is als bureau bijzonder solide, sterk en slijtvast. Het onderstel kunt u kiezen in grijs of in zwart/beuken. De cilindersluitingen zijn sterk en robuust. De laden zijn voorzien van telescoopgeleiding  en de poten hebben handige regelvoetjes. U heeft verschillende opties bij de ODK, want u kunt niet alleen kiezen of u dit bureau gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen, maar ook of u een pennenbak zou willen hebben. Op die manier kunt u uw ODK BUREAU geheel volgens uw eigen wensen samenstellen. Heeft u interesse in een hoekmodel. Wat dacht u dan van ons LDK HOEKBUREAU?

ODK BUREAU via onze webshop bestellen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is snel en bijzonder praktisch. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen veel verschillende bureaus in ons assortiment, maar ook stoelen, garderobe-mogelijkheden en opbergsystemen, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ergonomische S MESH of aan handige lockerkasten.   

Het bestelproces via onze webshop is snel en overzichtelijk: producten naar keuze selecteren en daarna veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals in scherpe palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, materialen, kleuren en designs!

     

 

Meer informatie
SKU ODK
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF