Ordnermolen met afzonderlijk draaiende plateaus|profeqprofessional.nl

Ø80cm TFR ORDNERMOLEN

Ø80cm TFR ORDNERMOLEN

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Uitgevoerd met afzonderlijk draaibare plateau's
  • Diameter: 80 cm; in de kleur grijs
  • Plaatsbesparend opbergsysteem
  • Aan alle zijden toegankelijk
  • In z'n geheel draaibaar
  • Met stevige poten en antislip voeten
  • Praktisch, plek voor veel ordners, slijtvast 
Nog %1 beschikbaar
SKU
TFR
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

TFR ORDNERMOLEN

Deze TFR ORDNERMOLEN is bijzonder handig en kan veel ordner tegelijk opbergen. Door aan deze molen te draaien kunt u altijd snel de ordner vinden, die u zoekt. Daardoor kunt u veel tijd sparen. Deze ordnermolen is met 2, 3, 4 of 5 etages verkrijgbaar, daarom is deze ordnermolen in verschillende hoogte te bestellen. De stevige poten en de antislip voeten zorgen ervoor, dat deze TFR ORDNERMOLEN stevig op de grond staat, voor extra veiligheid.

TFR ORDNERMOLEN via de webshop kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® DUO RISE SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU TFR
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF