PRESIDENT P DIRECTIESTOEL

PRESIDENT P DIRECTIESTOEL

PRESIDENT P DIRECTIESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Professioneel, verstelbaar; gemonteerd leverbaar
  • Draaistoel met hoge rugleuning
  • Met kantel-mechanisme, inclusief gewichtsinstelling
  • Kan traploos aangepast worden aan het lichaamsgewicht
  • Armleggers met lederen opdek en chroom accenten
  • Voetkruis van chroom
  • Multi-functionele wielen 60 mm (voor harde/zachte vloeren)
  • Kan gemonteerd of ongemonteerd geleverd worden

 

SKU
PRE.P.CH.ZW

PRESIDENT P DIRECTIESTOEL

Onze PRESIDENT P DIRECTIESTOEL past in elk modern directiebureau. Deze elegante directiestoel heeft armleggers met lederen opdek en accenten van chroom. Deze chroom-accenten komen terug in het voetkruis, waardoor een stijlvolle look ontstaat. De PRESIDENT P is eveneens voorzien van het zogenaamde 'Kantel-Neigh-Mechanisme'' inclusief gewichtsregeling, waardoor deze kantelbare directiestoel eenvoudig in meerdere kantelbare standen vast te zetten is. De hoge rugleuning geeft extra steun en uw rug is tevens voorzien van een praktische hoofdsteun. De PRESIDENT P is in hoogte verstelbaar en de multi-functionele wielen zijn geschikt voor zowel harde als ook zachte vloeren.

Kortom: een mooie, degelijke directiestoel met veel instelmogelijkheden, comfort en luxe. Onder stoelen kunt nog andere opties ontdekken.

Directiestoel: wat is het juiste model?

Als u de eigenaar of directeur van een bedrijf bent, moet uw kantoor niet alleen comfortabel zijn. Ook hoogwaardige, elegante kantoormeubelen maken van gewone bureaus al gauw echte directiebureaus. Een kwalitatief hoogwaardige directiestoel, die u optimaal steunt bij uw dagelijkse bezigheden, is dan onmisbaar. Daarom is het belangrijk dat u een directiestoel kiest, die lichamelijke klachten kan vermijden terwijl u werkt. In onze webshop kunt u verschillende modellen ontdekken, die met een sledeframe of met een voetkruis geleverd worden. Of u nu op zoek bent naar een lederen directiestoel of naar een model van semi-leder: onze webshop laat u zien welk model u het beste kunt kiezen.

Het juiste model moet een perfecte functionaliteit en een mooie stoffering hebben, waardoor comfort, kwaliteit en gebruiksgemak centraal staan. De perfecte directiestoel moet er dus voor zorgen dat uw lichamelijke omstandigheden en dagelijkse werkroutines zo optimaal mogelijk ondersteund worden. Naast de PRESIDENT P DIRECTIESTOEL hebben wij bijvoorbeeld ook NPR 1813 ergonomische stoelen in ons assortiment.

PRESIDENT P DIRECTIESTOEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen directiestoelen in ons assortiment, maar ook ladekasten of kapstokken. Mocht u specifiek interesse hebben voor ergonomische kantoormeubelen, dan kunt u onder ERGONICE® interessante werkplekken ontdekken, waaronder ook zit-sta-modellen voor meer mogelijkheden tijdens uw werk op kantoor.    

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappen tas leggen en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u nog vragen? Gaat u dan vandaag nog contact opnemen met onze klantenservice, die u graag te woord staat.   

 

 

Meer informatie
SKU PRE.P.CH.ZW
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF