RM kantinetafels in diverse maten en materiaal combinaties|profeqprofessional.nl

RM KANTINETAFEL

RM KANTINETAFEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Slijtvast, robuust, tijdloos, afwasbaar
  • Blad in diverse kleuren en afmetingen verkrijgbaar
  • Frame in verschillende kleuren verkrijgbaar
  • Blad als rechthoek of als trapezium leverbaar
  • Standaard uitgevoerd met regelvoetjes
  • Optie: verstelbare poten voor RM kantinetafels
Nog %1 beschikbaar
SKU
RM
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

RM KANTINETAFEL

De RM KANTINETAFEL is in diverse uitvoeringen beschikbaar. Zo kunt u niet alleen de kleur van het blad en het frame via ons bestelmenu selecteren, maar ook de afmeting van deze praktische kantinetafel. De RM KANTINETAFEL wordt met regelvoetjes geleverd. Als u op zoek bent naar een slijtvaste, robuuste kantinetafel, die eenvoudig schoon te maken is, dan is de RM KANTINETAFEL een goede optie.

RM KANTINETAFEL snel online bestellen

Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Wij zijn een onafhankelijke groothandel met een breed en gevarieerd assortiment, dat onder andere uit bureausdirectiestoelen en opberg-mogelijkheden bestaat. Door de jaren heen zijn we uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland, die onafhankelijk werkzaam is. De RM KANTINETAFEL kunt u eenvoudig online bestellen, net zoals andere kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, die online aangeboden worden. Ons assortiment is groot, divers en verrassend, zodat u snel zult vinden waar u naar op zoek bent. U kunt erop vertrouwen dat onze producten een hoogwaardige kwaliteit hebben, zodat onze kantoormeubelen nog lang zullen meegaan.

Onze producten zijn vrijwel altijd uit voorraad leverbaar. Heeft u nog vragen? Neemt u dan contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.  

Meer informatie
SKU RM
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF
AANVERWANTE PRODUCTEN