rolcontainers MPG 3 laden in verschillende kleuren verkrijgbaar|profeqprofessional.nl

63x46x60/80cm MPG 3 ROLCONTAINER

63x46x60/80cm MPG 3 ROLCONTAINER

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Praktische rolcontainer met 3 laden
  • Uitgevoerd met cilindersluiting, incl. 2 sleutels
  • Laden voorzien van stevige telescoopgeleiding
  • Afmetingen (h,b,d): 63 x 46 x 60/80 cm
  • Optie: kunststof pennenbak (antraciet)
Nog %1 beschikbaar
SKU
MPG.3
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MPG 3 ROLCONTAINER

Deze MPG 3 ROLCONTAINER heeft drie laden, waardoor u vrij veel kunt opbergen. De cilindersluiting zorgt ervoor dat uw spullen veilig achter slot en grendel liggen. De telescoopgeleiding maakt het mogelijk, dat u de laden zeer eenvoudig eruit en erin kunt schuiven. De romp en het topblad zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. De romp kunt u bijvoorbeeld in de kleur zwart kiezen, terwijl het blad in de kleur 'Kersen' gekozen kan worden. Deze rolcontainer is slijtvast, robuust, solide en afwasbaar, daarom zal hij nog jaren meegaan.

MPG 3 ROLCONTAINER snel online uitzoeken en kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische lockerkasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM SET.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU MPG.3
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF