Stay vergaderstoel draaistoel. Kuip van polypropyleen en een nylon onderstel. Verkrijgbaar in zowel plastic als volledig gewatteerd.

STAY VERGADERSTOEL DRAAISTOEL MET WIELTJES

STAY VERGADERSTOEL DRAAISTOEL MET WIELTJES

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Italiaans design; op bestelling leverbaar
  • Geschikt voor cafetaria, gemeenschaps- en wachtruimtes
  • Fauteuil met piramidevormig onderstel van nylon
  • 4 poten met zelfremmende wielen; diameter van 65mm
  • Modern vormgegeven kuip van polypropylene
  • Afwasbaar, praktisch, slijtvast
  • Hoog zitcomfort door brede zitting en omhullende rugleuning
  • Aangeboden in verschillende onderstellen
  • Verkrijgbaar in zowel plastic als volledig gewatteerde versie

Deze stoel behoort tot een exclusieve collectie, wordt speciaal besteld en is onderhevig aan personalisatie. Prijzen variëren afhankelijk van item, toevoegingen en specificaties. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor hulp en wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Leverbaar in een aantal exclusieve materialen en tinten, zie aanvullende documenten.

SKU
STA.Y.ZW.GRN

STAY VERGADERSTOEL DRAAISTOEL

De STAY VERGADERSTOEL DRAAISTOEL is een kunststof stoel die geschikt is voor gebruik in kantoren, maar ook in huiselijke omgevingen zoals studeer- en eetkamers. Het is een zeer veelzijdige stoel die zich uitstekend leent voor diverse toepassingen in zowel kantoor- als thuisomgevingen. Hij heeft een open kuip van polypropyleen die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, zodat hij perfect past bij het decor van de ruimte waarin hij wordt geplaatst. De elegantie en het onderscheidend karakter van de fauteuil worden gegeven door zijn piramidevormig onderstel met 4 zwarte poten. De stoel wordt geleverd met zwarte zelfremmende wielen met een diameter van 65mm. Een klassiek meubelstuk dat in elke omgeving past.

De zitting is comfortabel en breed en de rugleuning is omhullend voor optimaal comfort. Bijzonder is ook dat de zitting licht naar beneden buigt zodat het ongemak van standaardzittingen die bij langdurig zitten in de bovenbenen drukken, wordt vermeden. De stoel wordt in Italië geproduceerd. De elegante STAY is ook leverbaar met een elegant houten onderstel: STAY VERGADERSTOEL FAUTEUIL.

STAY eenvoudig online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd: snel en praktisch! Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en divers, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen kantinestoelen, industriestoelen en directiestoelen in ons assortiment, maar ook bureau sets en ergonomische bureaustoelen met veel instelmogelijkheden, zoals de ERGONICE® PREMIUM SET of the S MESH PLUS.

Zo werkt onze webshop: producten selecteren en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU STA.Y.ZW.GRN
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF