Stay vergaderstoel fauteuil. Kuip van polypropyleen met houten onderstel.

STAY VERGADERSTOEL FAUTEUIL

STAY VERGADERSTOEL FAUTEUIL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Italiaans design; op bestelling leverbaar
  • Geschikt voor cafetaria, gemeenschaps- en wachtruimtes
  • Fauteuil met houten onderstel met 4 poten van 30x15mm
  • Modern vormgegeven kuip van polypropylene
  • Afwasbaar, praktisch, slijtvast
  • Hoog zitcomfort door de brede zitting en omhullende rugleuning
  • Aangeboden in verschillende onderstellen en kleuren
  • Verkrijgbaar in zowel kunststof als volledig gewatteerde versie

Deze stoel behoort tot een exclusieve collectie, wordt speciaal besteld en is onderhevig aan personalisatie. Prijzen variëren afhankelijk van item, toevoegingen en specificaties. Neemt u vandaag nog contact met ons op voor hulp en wij zorgen ervoor dat u precies krijgt wat u nodig heeft.

Leverbaar in een aantal exclusieve materialen en tinten, zie aanvullende documenten.

SKU
STA.Y.4.LEG.HO.DG

STAY VERGADERSTOEL FAUTEUIL

De STAY FEATEUIL is een kunststof stoel die geschikt is voor gebruik in kantoren, maar ook in huiselijke omgevingen zoals studeer- en eetkamers. Het is een zeer veelzijdige stoel die zich uitstekend leent voor diverse toepassingen in zowel kantoor- als thuisomgevingen. Hij heeft een open kuip van polypropyleen die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, zodat hij perfect past bij het decor van de ruimte waarin hij wordt geplaatst. De elegantie en het onderscheidend karakter van de fauteuil worden gegeven door de 4 poten in natuurlijk gelakt beukenhout, die er een klassiek meubelstuk van maken dat in elke omgeving past.
De zitting is comfortabel en breed en de rugleuning is omhullend voor optimaal comfort. Bijzonder is ook dat de zitting licht naar beneden buigt zodat het ongemak van standaardzittingen die bij langdurig zitten in de bovenbenen drukken, wordt vermeden. De stoel wordt in Italië geproduceerd. De elegante STAY is ook leverbaar met zelfremmende wielen zie STAY DRAAISTOEL.

STAY online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd: snel en praktisch! Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en divers, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen kantinestoelen, industriestoelen en directiestoelen in ons assortiment, maar ook bureau sets en ergonomische bureaustoelen met veel instelmogelijkheden, zoals de ERGONICE® PREMIUM SET of the S MESH PLUS.

Zo werkt onze webshop: producten selecteren en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat.

Meer informatie
SKU STA.Y.4.LEG.HO.DG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF