Industriestoel 209 |profeqprofessional.nl

209 INDUSTRIESTOEL HOOG

209 INDUSTRIESTOEL HOOG

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Praktisch, verstelbaar, afwasbaar
  • Hoog model met verstelbare rugleuning
  • Rugleuning in hoogte en diepte verstelbaar
  • Rugleuning en zitting (PUR) ergonomisch gevormd
  • Met verstelbare voetring in chroom
  • Hoogteverstelling: 58-82 cm, zithoekverstelling
  • Standaard met zachte wielen, diameter: 50 mm
SKU
209.HOOG

209 INDUSTRIESTOEL HOOG

Onze 209 INDUSTRIESTOEL HOOG is een hoog model, dat een verstelbare rugleuning heeft. De zitting van dit model heeft een hoogte tussen 58-82 cm. De comfortabele rugleuning en de solide zitting zijn van PUR (Polyurethaan), waardoor ze niet alleen robuust, maar ook goed afwasbaar zijn. Bovendien heeft deze industriestoel een zithoekverstelling voor meer comfort. Zelfs de voetring in chroom is verstelbaar voor optimaal zitgemak. U kunt deze industriestoel ook met voetdoppen of met harde wielen voor zachte vloeren bestellen. Tijdens uw bestelproces kunt u ook aangeven of u deze industriestoel gemonteerd of ongemonteerd wilt ontvangen. Onder stoelen ziet u nog meer opties.

209 INDUSTRIESTOEL HOOG online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten vrijwel altijd direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen industriestoelen in ons assortiment, maar ook ergonomische bureaustoelen zoals de S MESH BUREAUSTOEL. Wilt u hier meer over weten? Onder ERGONICE® kunt u ook ergonomische bureaus vinden, met veel instelmogelijkheden. Bij ons kunt u ook terecht, indien u op zoek bent naar lockerkasten of rolcontainers.   

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren en daarna veilig online betalen met een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Onder FAQ kunt u alvast antwoorden op veel gestelde vragen vinden. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten, kleuren en materialen!

 

Meer informatie
SKU 209.HOOG
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF