Vakkenkast met deuren|profeqprofessional.nl

MPSC DK VAKKENKAST

MPSC DK VAKKENKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Solide vakkenkast in de kleur grijs
  • Uitgevoerd met Ronis sluiting, incl. 2 sleutels
  • Voorzien van 12 verstelbare legborden
  • Inclusief 72 vakverdelers in de kleur blauw 
  • Afmeting kast (h,b,d): 200x100x30/40 cm
  • Opties: zie magazijn accessoires (bijv. vakverdelers)
Nog %1 beschikbaar
SKU
MPSC.DK
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MPSC DK VAKKENKAST

Deze MPSC DK VAKKENKAST kan gebruikt worden voor het opbergen van diverse artikelen, bijvoorbeeld in het magazijn. Deze kast wordt met 12 legboren geleverd, die verstelbaar zijn. Bovendien ontvangt u 72 blauwe vakverdelers, om vooral veel verschillende artikelen te kunnen opbergen. De Ronis sluiting zorgt ervoor dat alle artikelen na sluitingstijd veilig achter slot en grendel zitten. Deze kast kan in twee verschillende dieptes besteld worden: 30 cm of 40 cm diep. Kortom: een mooie, hoge vakkenkast, die heel praktisch, veilig, solide, slijtvast en robuust is.

MPSC DK VAKKENKAST snel online selecteren 

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM of aan de ergonomische S MESH PLUS BUREAUSTOEL. Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd.

Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU MPSC.DK
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF