STILTEWERKPLEKKEN

ERGONICE® AKOESTISCHE WANDEN

Akoestische privacy schermen

Een kantoor- of (thuis)werkomgeving is niet altijd even geruisloos of rustgevend. Is uw klant op zoek naar een manier om zijn kantoor te voorzien van ruimtelijke en akoestische rust? Wellicht bieden onze ERGONICE® akoestische privacy schermen en wanden dan een oplossing. Door hun tijdloze en ingetogen voorkomen passen ze perfect bij ieder type interieur. Door een breed scala aan montage opties, afmetingen en stofferingen kunnen kantoorruimtes naar persoonlijke voorkeur ingedeeld worden. Zo creëert u niet enkel een rustige en efficiënte werkomgeving, maar biedt het ook de mogelijkheid om de werkplek zo huiselijk mogelijk te maken.

Akoestische waarde

Onze ERGONICE® akoestische privacy schermen & wanden zijn van duurzame hoogwaardige kwaliteit. Ze worden gekenmerkt door een elegant uiterlijk door de uitgebreide keuze aan kwalitatieve, slijtvaste stofferingsmogelijkheden. De binnenkant van onze akoestische privacy schermen & wanden wordt vervaardigd uit gerecycleerde textielvezel die de schermen en wanden voorzien van hun akoestische waarde. Per zijde van een wand zijn de volgende akoestische waardes van toepassing: αw= 0,4[H] / NRC = 0,50. De wanden zijn voorzien van een “harde” kern waardoor er een reductie van het doorslaggeluid wordt gerealiseerd. Daarom worden de akoestische waarden per zijde gecommuniceerd.

DUURZAAM

Doordat onze privacy schermen zoveel mogelijk op eigen bodem vervaardigd worden én gemaakt worden van duurzame materialen zijn ze laag in milieubelasting. Belangrijke onderdelen van deze producten worden opgebouwd uit gerecyclede materialen en 95% van het eindproduct is recyclebaar. Zo houden wij onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk.

SLIJTVAST

Wanneer men spreekt over meubelstoffen wordt dit uitgedrukt in toeren Martindale. Onze stoffen kennen een minimaal toerenaantal van 50.000 Martindale, daarmee is het bestendig tegen intensief gebruik en wordt de stof gekenmerkt door een lange levensloop.

VARIATIE

Doordat we in verschillende breedte en hoogtematen leveren kunt u geheel naar eigen wens kiezen hoe u uw akoestische privacy wanden of - panelen opbouwt. Zo kunt u kiezen voor een gesloten of open opstelling wanneer u kiest voor een opzet privacy panel. Ook bieden de diverse montagemogelijkheden een veelvoud aan opties om uw ruimte gesloten of open in te delen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en ons aanbod van akoestisch kantoormeubilair voor uw klant, neem contact met ons op. Onze klantenservice staat u graag te woord. Bekijk ons assortiment ERGONICE® akoestische wanden HIER

UIT VOORRAAD LEVERBAAR

Wij leveren veel uit voorraad. Niet voorradig? Dan is het snel leverbaar!

SERVICE & SUPPORT

Wij gaan net dat stapje verder en vinden persoonlijk contact belangrijk

DIVERS ASSORTIMENT

Van standaard kantoormeubilair tot stijlvolle, betaalbare design meubelen