Vergaderstoel Wendy P houten collegestoelen|profeqprofessional.nl

WENDY P KANTINESTOEL

WENDY P KANTINESTOEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Mooi, robuust, tijdloos, multifunctioneel
  • Stapelbaar, ruimtebesparend
  • Kunststof voetdoppen
  • Ronde buispoten in zwart of chroom
  • Met praktische armleggers
  • Ook als vergaderstoel te gebruiken
Nog %1 beschikbaar
SKU
WEN.P.
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

WENDY P KANTINESTOEL

De WENDY P KANTINESTOEL kunt u gestoffeerd, in semi-leder of in hout bestellen. Deze stapelbare modellen kunnen ook als vergaderstoelen of in het onderwijs gebruikt worden. De ronde buispoten zijn in chroom of in het zwart verkrijgbaar. Als speciale optie kunt u deze WENDY P KANTINESTOELEN ook met een collegeplank van hout bestellen voor extra schrijfcomfort: handig, ruimtebesparend en tijdloos. Dit model is ook in diverse kleuren verkrijgbaar, bijvoorbeeld ook in zwart of blauw. Kortom: een zeer praktische kantinestoel, die multifunctioneel is. Onder stoelen kunt u nog meer opties ontdekken.

WENDY P KANTINESTOEL online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd: zeer praktisch en snel! Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Zo hebben wij niet alleen praktische kantinestoelen, vergaderstoelen, directiestoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook zeer ergonomische, elektrische bureau sets en bureaustoelen, zoals de ERGONICE® DUO RISE SET of de 777 NPR BUREAUSTOEL .   

Het bestelproces via onze webshop is zeer eenvoudig: producten naar keuze selecteren en veilig online betalen. Na uw bestelling worden de producten zo snel mogelijk geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties? Wij hebben veel maten, materialen, designs en kleuren in ons assortiment, waardoor u snel passende kantoormeubelen en bedrijfsinventaris zult vinden. Heeft u nog vragen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice, die u graag te woord staat. 

 

Meer informatie
SKU WEN.P.
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF