Milieukast of chemiekast |profeqprofessional.nl

195x92x42cm CSC 1992 CHEMIEKAST

195x92x42cm CSC 1992 CHEMIEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Milieukast en/of veiligheidskast
  • Voorzien van een gele, zeer opvallende kleur
  • Afsluitbaar met cilindersluiting, inclusief 2 sleutels
  • Vrijkomende stoffen worden weggevoerd d.m.v. ventilatiegaten
  • Inclusief 4 verstelbare legborden voor meer opslag
  • Legborden met opstaande rand voor het opvangen van lekkende vloeistoffen: extra veilig!
  • Formulierhouder aan de binnenzijde deur
  • Afmeting (hoogte, breedte, diepte): 195 x 92 x 42 cm
  • Opties: zie kasten accessoires  
SKU
CSC.1992.GE

CSC 1992 CHEMIEKAST

Degelijk uitgevoerde, metalen chemiekast voor het veilig kunnen opbergen van diverse vloeibare of vaste stoffen. De CSC 1992 CHEMIEKAST is uitgevoerd met 4 standaard, lekvrije legborden met een opstaande rand. De deuren zijn voorzien van perforatie voor lucht-circulatie en aan de binnenzijde bevindt zich een documentatiehouder. Tevens is er een optie voor een inzet-legbord met zeeffunctie door middel van perforatie voor het doorlaten van eventuele, lekkende stoffen, die dan direct worden opgevangen door standaard, lekvrije legborden.

CSC 1992 CHEMIEKAST online kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, stoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PREMIUM als elektrisch verstelbaar bureau of aan de ergonomische S MESH PLUS BUREAUSTOEL.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren! Het merk Ergonice® is trouwens ons eigen merk, dat zich internationaal al heeft bewezen. Welkom bij Profeq: gespecialiseerd in ergonomische kantoormeubelen!

Meer informatie
SKU CSC.1992.GE
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF