zeeffunctie eenvoudig in te leggen in legbord voor milieukast|profeqprofessional.nl

CSC 1992 ZEEFFUNCTIE CHEMIEKAST

CSC 1992 ZEEFFUNCTIE CHEMIEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Opzetbord met zeeffunctie wordt geplaatst op de lekbak: extra veilig!
  • Eenvoudig te monteren
  • Geschikt voor CSC 1992 chemiekast
  • Opvallende kleur t.b.v. veiligheidsaspect
  • Stabiel, slijtvast, goede prijs-kwaliteitsverhouding
  • Optie: Lekbak voor CSC 1992 chemiekast

 

SKU
CSC.ZEEF.GE

CSC 1992 ZEEFPLAAT CHEMIEKAST

Deze CSC 1992 ZEEFPLAAT is geschikt voor de CSC 1992 CHEMIEKAST. Dit opzetbord met zeeffunctie is los verkrijgbaar. Een opzetbord met zeeffunctie wordt geplaatst op de lekbak, zodat een vloeistoflekkage wordt opgevangen en het product zelf niet in de gelekte vloeistof moet staan. 

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische accessoires, mooie bureaustoelen of industriestoelen in ons assortiment, maar ook bureaus, elektrische bureau sets of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® RISE aan de ergonomische S MESH.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU CSC.ZEEF.GE
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF