Dossierladekast FGC 4 laden in diverse kleuren verkrijgbaar|profeqprofessional.nl

132x46x62cm FGC 4 LADEKAST

132x46x62cm FGC 4 LADEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Stabiele dossierladekast; met 4 laden
  • Zeer solide, stalen hangmappenkast
  • Uitgevoerd met een centraal afsluitbaar slot, incl. 2 sleutels
  • Geschikt voor A4, folio en groot-folio
  • Laden voorzien van mooie telescoopgeleiding
  • Voorzien van anti-kantel beveiliging voor meer veiligheid
  • Afmetingen (h,b,d): 132 x 46 x 62 cm
  • Groot formaat etikethouders
  • Opties: FGC-topblad is leverbaar in diverse kleuren
Nog %1 beschikbaar
SKU
FGC.4
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

FGC 4 LADEKAST

Onze FGC 4 LADEKAST heeft vier grote laden voor extra veel opslag. De grote etikethouders zijn erg handig, maar ook de praktisch telescoopgeleiding, waardoor de laden eenvoudig uitschuifbaar zijn. Deze kast is in diverse kleuren beschikbaar, zodat u precies de kleur kunt selecteren, die perfect in uw kantoor past. Het centraal afsluitbare slot en het anti-kantel-mechanisme zorgen voor extra veiligheid.

FGC 4 LADEKAST snel online selecteren

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, tafels of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® PRO.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

Meer informatie
SKU FGC.4
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF