Ergo triple elektrisch hoekbureau onderstel in wit|profeqprofessional.nl

ERGONICE® TRIPLE ONDERSTEL

ERGONICE® TRIPLE ONDERSTEL

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Hoekmodel van 90°, geschikt voor linkse of rechtse aanbouw
  • Geschikt voor Cadcam tafelblad met een afmeting van 2 + 1,6 meter en een diepte van 80cm of 2 losse bladen tussen 1,20 en 1,80 meter. Bij 2 losse bladen kunnen de bladen met de connection Set verbonden worden.
  • Lengte voet is 70cm, poot oriëntatie vierkant 7,5x7,5cm, lengte bracket is 60cm. Aanbouwvoet en -bracket beide 50cm
  • Elektronisch in hoogte verstelbaar van 62,5 - 127,5cm, excl. Tafelblad
  • Elektrisch aangedreven door 3 T-motion motoren, max speed: 38mm/s, noise lever: 50dB
  • Digitale display met 3 memorystanden en via Bluetooth Health App bedienbaar, met anti-collision sensor
  • 2 USB poorten
  • Belastbaar tot 150kg
  • Gewicht pakket: 50kg
Nog %1 beschikbaar
SKU
ERGO.TRIPLE
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

ERGONICE® TRIPLE ONDERSTEL

Het ERGONICE® TRIPLE ONDERSTEL is een elektrische zit-sta bureauset van een zeer sterke, stabiele kwaliteit. Door de hoekvorm is dit het stabielste model uit het assortiment van Profeq Professional. Daarnaast zorgt het robuuste, vierkante T-poot frame voor een moderne uitstraling van uw werkplek. Het bureaublad, dat u los erbij kunt bestellen, heeft een afmeting van 200 x 160 cm, waardoor uw ordners, beeldschermen en kopjes koffie genoeg plek hebben. De hoogte van het bureaublad is elektrisch verstelbaar en heeft een bereik van 65-130 cm, waardoor zittend of staand werk mogelijk is. De 3 geheugen-functies zorgen ervoor dat u tijdens uw werk op kantoor regelmatig van houding kunt veranderen. Daarvoor dient u de memory van de digitale display te programmeren, zodat u op 3 verschillende momenten van de dag weer kunt gaan zitten of staan. De digitale display is eenvoudig te bedienen, terwijl hij ook is voorzien van een handige USB-poort. De Digital Display is eenvoudig te bedienen en de taakcycles liggen bij: 10% (2 min. aan / 18 min. uit).

Het ERGONICE® TRIPLE ONDERSTEL is een elektrische hoekopstelling, die in verschillende kleuren beschikbaar is en daardoor in elke moderne werkomgeving past. Omdat het bureaublad, dat u zelf kunt selecteren en erbij kunt bestellen, uit één deel bestaat kunt u vooraf aangeven of u de aanbouw rechts of links wilt. De Cadcam bureaubladen bestaan uit samengeperst spaanplaat met daarop een geperst kunststof toplaag (melamine) in diverse kleuren. De randen zijn afgewerkt met een ABS stootrand. Melamine is onderhoudsvriendelijk, biedt weerstand tegen scheurvorming en is kleur- en slijtvast. De stoere 75x75 mm poten zorgen voor een industriële, professionele look. Naast het ERGONICE® TRIPLE ONDERSTEL hebben wij ook de ERGONICE® PRO of de ERGONICE® PREMIUM in ons assortiment. Neemt u eens een kijkje in onze webshop, die een groot, divers en interessant assortiment heeft. Daardoor kunt u snel de juiste keuzes maken. 

ERGONICE® TRIPLE ONDERSTEL als zit-sta-bureau

Urenlang zittend werken is niet goed, wat natuurlijk ook aan de orde is als het gaat om lang staand werken. Zitten, bewegen en staan moeten daarom in balans worden gebracht. Dat geldt ook voor uw werkplek. Volgens de FNV (Federatie Nederlandse Vakbeweging) moet zich elke werknemer aan de volgende norm houden: 1. Niet meer dan 2 uur achter elkaar zittend werken en maximaal 5 uur per dag zittend werken, 2. Niet meer dan 1 uur achter elkaar staan en maximaal 4 uur per dag staand werken. Het is echter nog steeds gebruikelijk, dat men zittend werkt. Begrijpelijk, want alles ligt of staat daardoor niet ver van uw toetsenbord vandaan. Toch wordt het tijd om dit voortaan anders aan te pakken. Wat dacht u van een verstelbaar zit-sta-bureau van ERGONICE®? Een zit-sta-model zorgt ervoor dat u tijdens uw werk kunt gaan staan of zitten, waardoor uw nek, rug en armen veel minder belast worden.  

Staand werken, kan dat? Misschien is dat in het begin even wennen, maar het is de moeite waard. Bij staand werk is het niet goed om aan uw bureaublad te leunen. Het is daarom beter om ontspannen achter uw bureau te staan, waarbij beide benen stevig op de grond staan, terwijl uw knieën soepel meeveren. Lang zitten en lang staan is niet goed. Daarom is afwisseling zeer belangrijk, om KANS-klachten (Klachten van de Armen, Nek en Schouders) te voorkomen. Als onderbreking voor uw zittende of staande werkzaamheden zijn korte wandelingen een 'Must'. Het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) heeft daarom afgelopen jaar de 'Ommetje-app' onder de aandacht gebracht. Het idee hiervan is dat u na elke wandeling punten krijgt voor uw inspanningen. Deze punten bepalen uw plek op de ranglijst. De ranglijst bestaat uit een groepje mensen, die u zelf kunt selecteren. Wat dacht u van een ommetje samen met uw collega's? Het wordt dus tijd om uw werkplek ergonomischer te maken. Dan bent u bij Profeq Professional aan het juiste adres.

ERGONICE® TRIPLE ONDERSTEL eenvoudig online bestellen

Naast ergonomische bureausets heeft Profeq Professional ook ergonomische stoelen in het assortiment, zoals de bureaustoel S MESH. Die passen natuurlijk perfect bij uw zit-sta-bureau. Sinds 1995 is Profeq Professional gespecialiseerd in kantoormeubelen en bedrijfsinventaris, met name voor handelsorganisaties. Als onafhankelijke groothandel hebben wij een gevarieerd en bijzonder groot assortiment. Daarom kunt bij ons niet alleen bureaus en ergonomische stoelen online bestellen, maar ook industriestoelen of tafels in alle vormen en maten. Inmiddels zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste groothandels van (Zuid-)Nederland, België en Duitsland. Ons ERGONICE® TRIPLE ONDERSTEL en andere producten uit ons assortiment kunt u heel eenvoudig en snel online bestellen. Na uw bestelling worden uw producten zo spoedig mogelijk geleverd. Onze klantenservice staat altijd voor u klaar, indien u vragen heeft.  

In onderliggend schema kunt u de zit-sta-modellen van ERGONICE® met elkaar vergelijken:

  ERGONICE®RISE ERGONICE®PRO ERGONICE®PREMIUM ERGONICE®TRIPLE90°  ERGONICE®DUO RISE ERGONICE®DUO PRO
Hoogte 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm 65 - 130 cm
Motoren 2 (Bosch) 2 (Timotion) 2 (Timotion) 2 (Timotion) 4 (Bosch) 4 (Timotion)
Breedte bladen 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200* hoek 200x160 120/140/160/180/200* 120/140/160/180/200*
Poot rechthoek 60x90 vierkant 75x75 vierkant 80x80 vierkant 75x75 rechthoek 60x90 rechthoek 60x90
Voet afgekant plat plat plat - -
Belastbaar tot 80 kg 120 kg 120 kg 150 kg 80 kg per zijde 120 kg per zijde
Anti-collision sensor ja ja ja ja ja ja
Display (memory) 1x (4 standen) 1x (3 standen) 1x (3 standen) 1x (4 standen) 2x (4 standen) 2x (3 standen)
USB laadpoort 1 2 2 1 2 (2x1) 4 (2x2)
App (Bluetooth) nee ja ja nee nee nee
Garantie 2 jaar 5 jaar 5 jaar 5 jaar 2 jaar 5 jaar
Type WPH01 TDH6 TDH18P TDH6 WPH01 TDH6

*Breedte blad 200 cm met of zonder extension: poot aansluitend aan de rand of 10 cm naar binnen met een overlap van het blad naast de poot aan beide zijden.

Meer informatie
SKU ERGO.TRIPLE
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF