40x30x40cm MDC A4 5 LADEKAST

40x30x40cm MDC A4 5 LADEKAST

40x30x40cm MDC A4 5 LADEKAST

Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd
  • Multi-ladekast (Formaat A4) voor tekeningen en documenten
  • Voorzien van 5 laden: praktisch!
  • Standaard uitgevoerd met chromen handgrepen
  • Afmetingen (h,b,d): 40 x 30 x 40 cm
  • Leverbaar in verschillende kleuren
Nog %1 beschikbaar
SKU
MDC.A4.5
Prijzen zijn alleen zichtbaar indien ingelogd

MDC A4 5 LADEKAST

Deze MDC A4 5 LADEKAST heeft veel opbergmogelijkheden, omdat deze kast 5 laden heeft (A4-formaat). De chromen handgrepen geven deze kast een extra moderne look. Deze ladekast is in diverse kleuren verkrijgbaar. 

MDC A4 5 LADEKAST via de webshop kopen

Profeq Professional is sinds 1995 gespecialiseerd in hoogwaardige kantoormeubelen en bedrijfsinventaris voor handelsorganisaties. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot één van de grootste, onafhankelijke groothandels van (Zuid-)Nederland, Duitsland en België. Na uw bestelling via onze webshop worden de producten direct vanuit ons magazijn geleverd. Dat is niet alleen praktisch, maar spaart ook veel tijd. Het assortiment in onze webshop is bijzonder groot en breed opgesteld, zodat u snel kunt vinden wat u zoekt. Wij hebben niet alleen praktische chemiekasten en opberg-mogelijkheden in ons assortiment, maar ook bureaus, bureaustoelen of diverse garderobe-mogelijkheden, denkt u hier bijvoorbeeld ook aan de ERGONICE® BOLT.

Het bestelproces via onze webshop gaat snel en is zeer overzichtelijk: producten selecteren, in de boodschappentas leggen en veilig online betalen door middel van een betaalmethode naar keuze. Na uw bestelling worden de producten snel geleverd. Heeft u interesse in B2B-opties, zoals palletprijzen? Neemt u dan vandaag nog contact op met onze klantenservice. Wij hebben kantoormeubelen en bedrijfsinventaris in alle maten en kleuren!

 

Meer informatie
SKU MDC.A4.5
Show Options Ja

Zijn er voor het product technische documenten en/of handleidingen beschikbaar dan vindt u ze hier.

Een overzicht van alle technische documenten en handleidingen vindt u via deze link 

Download PDF Download PDF